Elina S

Joensuu

Katariina Hyppönen

Jyväskylä

Ada Kriikkula

Helsinki

Johanna Kataikko

Hamina

Annika Grof-Tervakari

Karjaa

Hanna Silander

Vantaa
25 days ago

Loiste- sähköhammasharjassa on tooodella pitkä akunkesto. Laitetta ei tarvitse pitää telakoituna laturissa vaan sitä tarvii kaivaa vain silloin tällöin laatikosta. Muotoilu on yksinkertaista ja tyylikäs. Värinän voi sähköhammasharjassa valita itselleen sopivaksi. Minulla on käytössä myös Loiste-hammastahna ja näillä saa yhdessä todella puhtaan suun tunteen. Loiste-sähköhammasharjaa voi suositella ihan kaikille jotka haluaa tasokkaan laitteen suun puhdistukseen!

Posted on trustmary

Eeva-Mari L.

TORNIO
27 days ago

Loiste-hammasharjalla harjatessa ensin hammasvälit läpikäyneenä tuntee hampaansa puhtaiksi harjatuksi ja Loiste-hammasharjassa on hyvä ajoitus suun eri osien harjaamiselle sekä parasta lienee kuvassa näkyvä joka hammasharjavaihtopään mukana tuleva suoja, mikä on käsittääkseni kierrätettävä ja hyvä matkakäytössä 😁. Muuta hyvää=pitkä kestoinen akku ja -käytettävyys sekä kotimaisuus. Suosittelen kaikille em.kiinnostuneille.

Posted on trustmary

Emma

Helsinki
1 months ago

Kaikin puolin yksinkertaisen mainio hammasharja: helppokäyttöinen, hellä, lataus kestää älyttömän kauan ja heti kun ekan parin pesun kutituksesta päästiin niin ei oo ollut mitään ongelmaa tässä parin vuoden aikana! Suosittelen oikeastaan kelle vaan! Ikeniäkin saa hoidettua helposti ja hellästi.

Posted on trustmary

Elina Halme

Turku
1 months ago

Hampaani ovat pysyneet kunnossa jo pitkään Loiste hammasharjaa käyttäen. Ne puhdistuvat kunnolla ja loistavat valkoisuuttaan! Suosittelen harjaa kaikille, mummosta vaariin ja myös lapsille! Lapsenlapseni 5v. innostui pesemään hampaitaan huolellisemmin Loiste hammasharjalla, kun se on niin helppo🥰

Jaana Soikkeli

Hamina
1 months ago

Erittäin miellyttävä käyttää. Monta eri toimintoa, hiljainen ja tehokas,pitkäkestoinen akku . Suosittelen :)

Posted on trustmary

Jaana EKLÖF

KARJAA
1 months ago

Loiste säköhammasharja pesee hampaat puhtaaksi hyvin ja tehokkaasti. Harjaosa on mukavan/sopivan kokoinen suuhun. Suosittelen kaikille Loiste sähköhammasharjaa. T: Jaana Eklöf

Irmeli

Helsinki
1 months ago

Tuntuu että on hyvä hammasharja , paljon eri toimintoja . Hammaslääkäri sanoi, että hammaskiveä ei ole tullut enää niin paljon kuin entisen sähköhammasharjani kanssa (Oral).

Posted on trustmary

Kristi Hint

Ylivieska
1 months ago

Loiste on aivan loistava. Se on kevyt ja tehokas, sen latausaika on lyhyt ja ladattu Loiste kestää. Se on suomalainen 🇫🇮

Helena Englund

Oulu
1 months ago

Harjausteho on vertaansa vailla : meitä käyttäjiä (jokaisella omansa tai / perhe) on 7 ja olemme ihan super tyytyväisiä kaikki. Myös ohjelma-valikko on hyvä ja jokainen löytää omansa / käyttötarkoituksen. Kukaan ei ole halunnut palata vanhaan / kaivannut muuta ja huomaan, että itse otan nykyään lyhyellekin reissulle mukaan (ennen manuaali meikkipussissa).

Jaana

Kuopio
1 months ago

Hiljainen käyntiääni, monta eri ohjelmaa ja puhdistaa hyvin. Suosittelen kaikille, jotka haluavat hoitaa hampaitaan hyvin!

Arja Pappinen

Joensuu
1 months ago

Kun tuli tilaisuus tilata ja sillä hetkellä entinen harjani alkoi olla tiensä päässä. Kelle tahansa joka tykkää että harjan lataus kestää pitkään.

Hanna

Vaasa
1 months ago

Sain huipputarjouksen juuri kun oli aika vaihtaa sähköhammasharjaa, nyt en vaihtaisi pois mistään hinnasta. Akku kestää harjojen vaihtovälin verran, hampaat ja ikenet tuntuivat todella puhtailta heti ensimmäisen harjauksen jälkeen. Lisäksi mukava bonus on kun vaihtoharjat saapuvat ajallaan aina postilaatikkoon, eikä niitä tarvitse kaupasta muistaa ostella. Aiempien lyhytikäisten harjojen jälkeen suosittelen Loisteen sähköhammasharjaa kaikille ❤️

Liisa Rantonen

Ylöjärvi
1 months ago

Loiste-harjan harjapäät ovat hyvän muotoisia. Olen käyttänyt softia, koska se on ienrajoilleni hyvä. Minulla on implantteja ja siltoja, joiden suhteen suuhygienia on erittäin tärkeää. Harjaustoimintoja voi valita useita. Käyn säännöllisesti hammaslääkärillä ja suuhygienistillä ja hyvää palautetta aina saan suun hoidostani. Joskus kyläreissulla käytän vanhaa Oralia ja silloin vertailu Loisteeseen tulee esille, entinen on tosi "jyräävä" ja pyöreä harjaspää ei tunnu tehokkaalta. Tykkään myös, kun harjapäiden toimitusvälin olen saanut itse valita. Tämä tuntuu nyt kyllä mainoskliseeltä, mutta en entiseen vaihtaisi. Minulla on lapsenlapsenlapsia ja kyllä heille aloittaisin heti ko.harjalla opettelun jo hellävaraisen harjauksen ja pehmeän äänenkin vuoksi. Mieheni on vanha jäärä ja kun "vanha harja on vielä hyvä" niin hiostusta kyllä joudun hivuttaen tekemään.

Jaana Katajalehto

Pirkkala
1 months ago

Moitteettomasti toimiva, useita ohjelmia, tyylikäs, helppo ottaa mukaan ja puhdistaa, akku kestää pitkään, saatavilla pehmeitä harjoja, pesun jälkeen erittäin puhdas tunne, ei ole ollut vihlontaa tätä käyttäessä. Hoitaa tehtävänsä 100 %!

Elina Koskipää

Lahti
1 months ago

Oral-B:n entisenä käyttäjänä aluksi Loisteen käyttö hieman kutitti poskia kun osui pestessä, mutta äkkiä siihen tottui eikä kutita enää. Harjaa on ihana käyttää, muoto on miellyttävä ja saa takahampaatkin kunnolla pestyä. Harjan oma jaksotus vaihtaa puolta (4osassa) on loistava, myös 5 eri ohjelmaa ovat ihania ja miellyttäviä käyttää. Akun kesto on ihan huippuluokkaa. Ihan huippu tuote ja voin suositella lämpöisesti kaikille.

Lilli Vanhatalo

Siikajoki
1 months ago

Olin vähän skeptinen ostaessani Loiste harjan, mutta päätin ostaa sen kun myyjä sattui soittamaan juuri silloin kun tarvitsin uutta sähköhammasharjaa. Ja olen todella onnellinen, että ostin sen! Hampaat tuntuvat erityisen puhtailta pesun jälkeen ja etenkin Gum Care ohjelma on mulle mieleinen, koska mun ikenet on tosi herkät ja vetäytyy helposti. Tykkään myös siitä, että vaahtopäät tulevat postissa eikä niitä tarvitse erikseen muistaa käydä ostamassa. Suosittelen erityisesti kaikille, joilla on herkät ikenet ja jotka haluaa tosi puhtaan tuntuiset hampaat!

Jaana

Helsinki
1 months ago

Hiljainen ja hellävarainen ikenille. Puhdistaa hampaat hyvin. Valittavana eri toimintoja. Sopii käytettäväksi koko perheelle (ei kuitenkaan ihan pikkulapsille). Alku vaati ensin hieman totuttelua mutta en enää vaihtaisi takaisin tavalliseen sähköhammasharjaan.

Hanna

Kouvola
1 months ago

Hammasharja tekee ensimmäistä kertaa ikinä hampaani puhtaiksi, sen tuntee! Loisteen akku kestää todella pitkään, kuukausia. Hammasharjassa on mahtavia ominaisuuksia kuten hierontaa, puhdistusta ja hellävarainen toimintoa ym. Hammasharja pysyy hyvin kädessä ja tarvittaessa se pysyy myös vaakatasossa pöydällä ilman että kaatuu ja hammastahnat on pitkin pöytiä. Suosittelen hammasharjaa ihan kaikille!

Johanna Ojala

Kokkola
1 months ago

Olen ollut erittäin tyytyväinen harjan toimintaan ja akun kestoon. On myös kätevää, että vaihtopäät tulevat säännöllisesti kotiin saakka. Minulla näitä 2, mökillä ja kotona.

Posted on trustmary

Kirsi

Helsinki
1 months ago

Nopea lataus, pitkän akunkesto. Hammasharjanvaihdon jälkeen hampaisiin tulee vähemmän värjäymiä

Posted on trustmary

Petteri Broman

Helsingin Merihaka oy • Kirkkonummi
1 months ago

Uskomaton laite pesee hyvin

Posted on trustmary

Marja Liisa Komulainen

Iisalmi
1 months ago

Ihan hyvä hammasharja, vähän kutittaa ikeniä sitä ihmettelen.....

Posted on trustmary

Jasmi Lindgren

Tampere
2 months ago

Kyllä on hyvät

Posted on trustmary

Tiia

3 months ago

8, ei myydä erikseen lataustelakkaa.

Posted on trustmary

jaakko

oulu
5 months ago

loistava laite! :D

Posted on trustmary

Wilhelmiina

Kouvola
6 months ago

Olen tykännyt uudesta harjastani todella paljon. Puhdas tunne säilyy suussa pitkään, ja harja on erittäin hellävarainen, mutta tehokas. Alkuun hieman kutitti, mutta siihen tottuu. Otan käyttöön myös tyttärelleni, jolla on herkät ikenet. Kiitoksia!

Posted on trustmary

Aila Geijer

Espoo
6 months ago

On erittäin hyvä ja kätevä käyttää sekä kestää lataamatta pitkään!

Posted on trustmary

Esa Könönen

Helsinki
6 months ago

Puhdistaa hyvin hampaat ja on monipuoliset ohjelmat

Posted on trustmary

Mikko Hakomäki

Vaasa
7 months ago

Puhtaus lopputuloksessa ja helppokäyttöisyys akunlestoineen

Posted on trustmary

Pirta Liljekvist

Private person • Kauniainen
7 months ago

Harja puhdistaa hampaat todella hyvin, on kevyt ja helppo käyttää. Akun kesto on ihan omaa luokkaansa! Ainoa miinus on automaattinen virran katkaisu 2 minuutin jälkeen, kun itselläni on tapana harjata aina vähän pidempään.

Posted on trustmary

Lillimari Seuna

NAHKELA
7 months ago

Olin pessyt vuosikausia oral- beellä. Luulin että hampaani olivat puhtaat. Loiste hammasharja pesee hampaani moninkertaisesti. En vaihtaisi enää toiseen.

Posted on trustmary

AnnaLiisa Papinniemi

Jäppilä
7 months ago

Ensimmäisen kerran ikinä hammaslääkärini kehui: "Olen vuosia ollut hammaslääkäriä enkä ennen ole nähnyt näin hyvin puhdistettuja hampaita". Ientulehduskaan ei ole vaivannut enää minua. Suosittelen

Posted on trustmary

Kristiina

Kotka
8 months ago

Hammaslankaimen käyttö on vähentynyt. Hampaat ovat valkoisemmat kuin aiemmin. Puhdas suu kaikenkaikkiaan. Ekat pari kertaa limakalvoja kutitti ja äänet oli hassuja mutta nopeasti tottui.

Posted on trustmary

Kari Ruokonen

Evitskog
8 months ago

Olen erittäin tyytyväinen. Aluksi oli hankalaa kun harjan laittoi suuhun, ikenet kutisivat varsinkin edestä, siihen tottui nopeasti, ja nyt en vaihtaisi mihinkään muuhun. Myös akun kesto on hämmästyttävän pitkä.

Posted on trustmary

Saara Ylisaari

9 months ago

Loistava laite! Hiljainen ja miellyttävä ääni, monipuoliset ohjelmat ja akunkesto mainio. Olen suositellut laitetta usealle tutulle, joista osa on myös kyseisen harjan itselleen jo hankkinut.

Posted on trustmary

Anita Laiho

Kalanti
9 months ago

Pesee hyvin, pieni vaiva,ei ärsytä

Posted on trustmary

Martti Ristolainen

Tampere
10 months ago

Oman käytön perusteella.

Posted on trustmary

Johanna Myllymäki

Kempele
10 months ago

Olen ollut tyytyväinen hammasharjaan käytettyäni sitä noin 2 kk ajan. Harja puhdistaa hyvin, se on miellyttävän pieni ääninen ja virta on kestänyt pitkään laitteessa ilman välilatausta.

Posted on trustmary

Saana Salmi

10 months ago

Loiste hammasharja on ollut hyvä käytössä, hampaat todellakin tuntuu puhtaammilta pesun jälkeen samaa kokemusta ei saa mielestäni tavallisella harjalla. Muotoilu ja ulkonäkö on tyylikäs. Erillaiset toiminnot on plussaa. En kadu tätä harjaa.

Posted on trustmary

Anja Puhakka

KIIMINKI
10 months ago

Olen saanut hammaslääkäriltä ja suuhygienistiltä palautetta, että ientaskuni ovat korjaantuneet vajaan vuoden käytön jälkeen. Hampaani ovat valkoisemmat ja suu raikas. Tykkään todella!

Posted on trustmary

Jani Pitkänen

Espoo
10 months ago

Siitä lähtien, kun vaihdoin vanhan sähköhammasharjani ultraäänitekniikalla toimivaan sähköhammasharjaan reilu kuukausi sitten, en kaipaa enää vuotavia ikeniä tai tahnan roiskeita ympäri peilikaapin ovea. Oikeanlaista harjaustekniikkaa olen koittanut selvittää ja vaihtoehtoisia ohjelmia en ole vielä juurikaan kokeillut, mutta voin sanoa etten kadu tilaamistani ja toivoisin myös tuttavienikin edes kokeilevan tuotettanne, aloittaisin rakkaasta anopistani ensikädessä lahjan muodossa 🥰

Posted on trustmary

Jaana S

HAMINA
10 months ago

Helppo käyttää, monipuoliset toiminnot ja todellakin pitkäkestoinen yhdellä latauksella :) Harmi vain, että latauslaite ei toimi, mistähän saisi uuden? Ei tietoa, mikä siihen tuli, lakkasi vaan toimimasta :(

Posted on trustmary

Aila

Hämeenlinna
10 months ago

Mahtava laite. Harjan pää sopivan pieni takahampaidenkin tarkkaan puhdistukseen, kaikki viisaudenhampaat kun ovat vielä jäljellä. Kaikki laitteen toiminnot tulee usein läpikäytyä, puhtauden tuntee ja näkee. Puolen vuoden käytön jälkeen sain juuri tänään ilouutisen, hygienistille ei tarvitse mennä kuin vuoden päästä, ei ollut poistettavaa hammaskiveä poiketen tähänastisesta.

Posted on trustmary

Harri Lilja

Tampere
10 months ago

huippupeli verrattuna braun oral b "porakoneeseen",jota olen käyttänyt vuosia. varsinkin tuo sensitive-asetus toimii,koska minulla on ienvaiva (parodontiitti).tää vehje laitto mun jopa peseen "leegoja" kauemmin,mikä on mielestäni hyvä.

Posted on trustmary

Aleksi

Kalajoki
11 months ago

Olen käyttänyt hammasharjaa puolen vuoden ajan ja hintalaatusuhteelta on ollut loistava.

Posted on trustmary

Tauno Hiltunen

Haapajärvi
11 months ago

Tuote on osoittautunut todella hyväksi käyttää, voi valita eri tehoja hellästä puhdistuksesta voimakkaampaan. Pitkä lataus väli, plussaa.

Posted on trustmary

Sini

Helsinki
11 months ago

Sisaruksillani on ollut harja käytössä ennen minua ja en voinut kieltäytyä kun hyvä tarjous tuli, niin paljon he ovat kehuneet harjaa. Harja tuli nopeasti ja vielä suoraan postilaatikosta sisään, eli suoraan sai testiin laittaa. Hammasharjan ohjelmat ovat aivan ihania ja niitä on juuri sopivan verran. Harja on myös sopivan hellävarainen ja akun kesto on suuri plussa harjassa. Kätevää, että saa vaihtoharjaspäät myös suoraan kotiin, eikä tarvitse kauppaan lähteä metsästämään.

Posted on trustmary

Minna Muu

11 months ago

Hampaat tuntuvat todella puhtaalta ja näyttää kirkkaammalta. Myös hammasvälit puhdistuu hyvin.

Posted on trustmary

Riina

11 months ago

Ihan paras hammasharja mitä minulla on ikinä ollut käytössä. Jo muutaman viikon käytön jälkeen hampaat olivat huomattavasti valkoisemmat kuin aiemmin.

Posted on trustmary

Sirpa Sengström

Noormarkku
12 months ago

Harja vaan on niin hyvä ja akun kesto ihan mahtava.

Posted on trustmary

Paula Siniluoma

Vantaa
1 years ago

Pitkä latausaika, tehokas puhdistaja. Vaihtoharjat saa sovittua sopivalla aikavälillä toimitettavaksi. Kaunis muotoilu. Suosittelen!

Posted on trustmary

sanna maavuori

Helsinki
1 years ago

Akku kestää pitkään. Pesen hampaat ajastimen mukaan kun lopettaa tärinän, tiedän että on mennyt hyvä aika.

Posted on trustmary

pasi nurmio

Forssa
1 years ago

Hyvä akku ja mukavat toiminnot

Posted on trustmary

Sirpa Sengström

Noormarkku
1 years ago

Sain palautetta hammaslääkäriltäni hyvästä hampaiden kotihoidosta ,joka on kokonaan hammasharjani ansiota.

Posted on trustmary

Katriina Ranne

Vantaa
1 years ago

Heti ensivaikutelma laitteesta on laadukas. Pesun jälkeinen hampaiden puhtauden tunne hyvä.

Posted on trustmary

Seppo Mämmi

Herra • Järvenpää
1 years ago

Kun lähdet mökille lataus pysyy,vaikka pitkän viikonlopun,olen suositellut noin kolmellekymmenelle kaverille tätä tuotetta.

Posted on trustmary

Satu

Espoo
1 years ago

Teinipojan hammaspesuista tuli kuin tulikin jokapäiväinen rutiini tämän harjan avulla.

Posted on trustmary

Ville Huuhtanen

Vantaa
1 years ago

Hiljainen, mukava käyttää, helpot ohjeet

Posted on trustmary

Pia Hietala

Espoo
1 years ago

Hampaat tuntuvat puhtaammilta.

Posted on trustmary

Marja Sillanpää

Parkano
1 years ago

Hampaani puhdistuvat erittäin hyvin, eikä ikenet enään vuoda verta. Olen erittäin tyytyväinen Loiste harjaani. Hammaslääkärinikin huomasi,että olin vaihtanut hammasharjan.

Posted on trustmary

Lautanen Jouni

Helsinki
1 years ago

Vuoden käyttänyt loiste sähkö hammas harjaa joka muutti hampaiden harjaamisen mielyttäväksi. Ns. Jouduimme koukkuun hampaiden pesuun.

Posted on trustmary

Joel Hirvonen

Jurva
1 years ago

Hyviä kokemuksia ja tyytyväisiä ollaan oltu heti lähti käyttöön kun harja tuli. Ja on näppärä ja tulee puhdasta jälkeä.

Posted on trustmary

Maarit

Sysmä
1 years ago

Paras hammasharja mitä olen käyttänyt ja myös kaunein näkemäni, meillä on sekä valkoinen että musta. Tekee todella puhdasta ja valkaisee teenjuojan hampaita monta astetta. En enää vaihda muihin.

Posted on trustmary

Niilo Orola

Helsinki
1 years ago

Vaikuttaa hyvältä tarvutsee vielä vähän lisää käyttökokemusta.

Posted on trustmary

Tiina K

Helsinki
1 years ago

Hiljainen käyttää ja hampaat (myös ne taaimmaiset) tuntuvat puhtaammilta kuin edellisen sähköhammasharjan käytön jälkeen. Ensin epäilin, voiko olla niin paljon parempi kuin muut, mutta pakko todeta että voi olla ja olen ollut todella tyytyväinen. Lisäksi akku todella pitkäkestoinen, käyttö ei lopu yhtä äkkiä vaan varoittelee ensin punaisella vilkkuvalolla, tietää laittaa latautumaan.

Posted on trustmary

Lilian Ahvenainen

Vantaa
1 years ago

Todella kaunis muotoilu ja erittäin hyvin pesevä ja hienot toiminnot ja varmasti tulen suosittelemaan tutuille ja sukulaisille.kiitos,nyt saan varmasti suu ja ien ongelmani kuriin hellällä ja hoitavalla tavalla.en koskaan vaihda enää tavalliseen harjaan.olen Todella tyytyväinen 😊

Posted on trustmary

Mikko Ruha

Haapavesi
1 years ago

Hyvä hammasharja

Posted on trustmary

Riikka

Espoo
1 years ago

Hammasharja yllätti täysin, olimme miehen kanssa hyvin skeptisiä ennen ensimmäistä kokeilukertaa. Nyt ollut parisen vkoa käytössä ja edelleenkään ei mitään huonoa sanottavaa, toinen täytyy vielä tilata lapsille! Kiitos positiivisesta yllätyksestä!

Posted on trustmary

Ville Pasonen

Kaarina
1 years ago

Hintaan nähden olen ollut tyytyväinen tuotteeseen.

Posted on trustmary

Sini

Jkl

Monia hyödyllisiä ominaisuuksia, nopea toimitus ja asiakaspalvelu! Ihan paras tapa harjata hampaat, ja oli edullinen (tarjous) suhteessa ominaisuuksiinsa ja kaupan sähkäreihin :)

Tarja Piirainen

Kuhmoinen
1 years ago

Olen käyttänyt Loiste hammasharjaa nyt reilun puolen vuoden ajan ja epäilin aluksi, että puhdistaako harja kunnolla, koska se tuntui niin hellävaraiselta verrattuna tavalliseen sähköhammasharjaan. Mutta yllätyksekseni ikenet voivat nyt paremmin ja hampaat ja suu tuntuvat todella puhtailta joka pesun jälkeen. Suosittelen myös kokeilemaan kaikkia ohjelmia joita harjasta löytyy. Tykkään itse normaalin ja white ohjelman yhdistelystä. Asiakaspalvelu on myös ollut hyvin ystävällistä ja asiat on hoituneet helposti.

Posted on trustmary

Riitta Piirainen

90650 Oulu
1 years ago

Olemme koko perhe aivan ihastuneet puhtaustulokseen. Olen saanut hammasvalkaisun ja sen ylläpitämisessä onnistun Loisteella paljon paremmin kuin tavallisilla hammasharjoilla. Todellakin plakki lähtee ja hampaat ovat puhtaat! Meillä koko perhe käyttää harjaa ja sen lataus on kestänyt hyvin käyttöä. Harjapäitä on tullut sopivin väliajoin.

Posted on trustmary

Jari Mähönen

Hyvinkää
1 years ago

Sairastan itse harvinaista ataksiaa ja harjaaminen teidän harjallanne on onnistunut hyvin, mistä KIITOS TEILLE. Neuvoisinkin teitä kohdistamaan markkinoinnin myös neurologisia sairauksia sairastaville ihmisille ja heitä hoitaville laitoksille. Kohteena voisi olla esim. ataksiat ja parkinsonin tauti tai muut käsien koordinaatioon vaikuttavat taudit. Itselläni on viimeinkin onnistunut hampaiden pesu joka puolelta.

Posted on trustmary

Maria Nieminen

Jyväskylä
1 years ago

Olen ollut tyytyväinen laitteeseen, hampaat puhdistuvat tehokkaasti ja ikenet eivät enää ole aran tuntuiset. Valkaisu toiminto on suosikkini.

Posted on trustmary

Katriina

Lappeenranta
1 years ago

Miellyttävä ja näppärä käyttää! Akun kesto yllätti, tämä helpottaa arkista käyttöä paljon :)

Posted on trustmary

Sini P

Jkl
1 years ago

Oikeaan aikaan sain hyvän tarjouksen vastaan Loisteelta. Harja on edullinen nähden moniin hyödyllisiin ominaisuuksiinsa, kaunis, nopea toimitus ja nopea asiakaspalvelu sekä mukava asiakaspalautetyökalu teillä myöskin käytössä!! Suosittelen suomalaista Loistetta!

Posted on trustmary

Johanna Staf

Kirkkonummi
2 years ago

Koska hampaat & suu tuntuvat paljon puhtaammilta eri pesuohjelmien jälkeen ja harjat tulevat kätevästi suoraan omaan postilaatikkoon kahden kuukauden välein. Hammaslääkärissä hammaskiven poistossa mieheni ei ole joutunut käymään kuten ennen säännöllisesti. Koko perhe on ollut todella tyytyväinen ja harjan vaihtamisella on suuri merkitys! Kätevästi onnistui myös tilata toinen sähköhammasharja, jotta ei tarvitse enää illalla kilpailla kuka pesee ensin hampaat ja on kätevä matkustustilanteissa.

Posted on trustmary

Elina Lähde

Helsinki
2 years ago

Hampaat ovat puhtaamman tuntuiset kun ikinä aikaisemmin. Poistaa kaiken lian ja on samalla mielettömän hellävarainen. Aivan loistava!!!

Posted on trustmary

Tiina

- • Valkeakoski
2 years ago

Olen ollut hyvin tyytyväinen hammasharjaan,hampaat tuntuvat ihanan puhtailta pesun jälkeen.Pidän kovasti kun hammasharja on hiljainen ja useat eri toiminnot tekevät harjauksesta vieläkin tehokkaamman koko suun hyvin voinnille. Suosittelen hammasharjaa kaikille.

Posted on trustmary

Kalle Sandqvist

Helsinki
2 years ago

Loiste sähköhammasharja ei tunnu harjaavan, vain värisevän. Jotenkin tuntuu alusta lähtien, että hampaat tulevat ensi kertaa todella puhtaaksi. Yllättävää kyllä, muutamat ystäväni kysyivät pian käytön aloittamisen jälkeen, olenko valkaissut hampaitani jotenkin. He eivät tienneet minun vaihtaneen uuteen sähköhammasharjaan.

Posted on trustmary

Pävi Seppälä

Espoo
2 years ago

Hammasharja on aivan täydellinen. Ihana säätää harjaan aamuisin aina eriohjelma. Vuosittaisessa hammastarkastuksessa todettiin, että ikeneni ovat kiintetyneet ja vahvistuneet. Myöskään vuosittain poistettua hammaskiveä ei tällä kerralla ollut.

Posted on trustmary

Arja

Ykityinen • Joensuu
2 years ago

Tyytyväisyyden perusteella. Olen käyttänyt n. 20v sähköhammasharjaa. Loiste harjalla hyvä pesutulos tuntuu vielä kun on iltapesun aika.

Posted on trustmary

Jaana Lehtonen

Turku
2 years ago

On erittäin hyvä sähköhammasharja. Pesee todella hyvin. Pieni harjan kärki mahtuu joka paikkaan, niin ei jää mikään kohta pesemättä. Sit on monta erilaista ohjelma vaihtoehtoa. Esim. Ikenet, valkaisu, hieronta, normaali pesu... Olen ollut erittäin tyytyväinen. Ikenet ovat olleet todella hyvässä kunnossa. Ei ole tullut verta.

Posted on trustmary

Anne Himmelroos

Salo
2 years ago

No tällä hetkellä oli helppo laittaa hyvät arvosanat, koska edellinen hammasharjani sanoi irti palveluksensa. Uskon asiakaspalvelijan omaan kokemukseen tuotteesta, joka sai minut pitämään tuotteen.

Posted on trustmary

Minna Lihavainen

Ylökärvi
2 years ago

Pesee hampaat hyvin. Akun kesto on loistava verrattuna aikaisempiin sähköhammasharjoihin. Olen jo suositellut tätä usealle ihmiselle.

Posted on trustmary

Maarit Honkaranta

Hyllykallio
2 years ago

Hyvä palvelu. Sähköhammasharjan avulla saan terveet hampaat ja puhtaamman tunteen.

Posted on trustmary

Touel Mohamed

HAMK • Helsinki
2 years ago

Hyvä laatu ja tuote ei ole kallis lisäksi hyvä asiakaspalvelu varmasti

Posted on trustmary

Tapio Kärkkäinen

Lahti
2 years ago

Se on ihan hyvä minusta.

Posted on trustmary

Leila Sormunen

Nummela
2 years ago

Olen ollut tyytyväinen siksi että tällaisella harjaustyylillä ikenien hoito ja hampaiden vihlominen on helpottunut. Laturiongelma esiintyi mutta sain kätevästi uuden, se on toiminut. Negatiivista on ehkä se, että ei oikein infottu kuinka monta vaihtoharjaa kuuluu tähän hintaan ja ei oikein muista milloin niiden tulo kotiin loppuu.

Posted on trustmary

Jari Tiirola

Jääli
2 years ago

Yllättyin kuinka mukavan tuntuinen hampaiden pesusta tuli. Ja suosittelen kaikille.

Posted on trustmary

Irja Laakso

Yksityinen • Orimattila
2 years ago

Hyvä, itse tykkään tuotteesta

Posted on trustmary

Marja

Jämsänkoski
2 years ago

Sopivan pieni harjaspää jolla saa hyvin myös takimmaiset pinnat putsattua. Tulee tosi puhdasta koko suuhun. Risut: Alkuun värinä kutittaa tosi paljon ja meinasin jo lopettaa sillä pesun mutta siihen tottuu viikossa...

Posted on trustmary

Tiina Nieminen

- • Valkeakoski
2 years ago

Olen ollut niin tyytyväinen hammasharjaan,se on hiljainen ja eri ohjelmia on ollut ihana käyttää tuntuu että hampaat tulevat todella puhtaiksi kun sillä pesee.

Posted on trustmary

Maija Suistoranta

Turku
2 years ago

Harja on äänetön, tehokas, miellyttävä ikenille eikä roiskuta.

Posted on trustmary

Merja Mäki

Kyröskoski
2 years ago

Koska ei tullut omaan käyttöön vaan lahjaksi. En vielä tiedä mitä mieltä on lahjan saaja.

Posted on trustmary

Trustmary is a SaaS tool for gathering reviews and highlighting reviews on your website. You can import reviews to your website from Google, Google Play, Facebook, Tripadvisor, Yelp, Capterra, G2 and spreadsheets.