Tuomas Roininen

Digi & Game Center • Jyväskylä
1 years ago

Digi & Game Center is super excited to announce new cool partnership with Seltimil Oy

Tommi Jauhiainen

Espoo
2 years ago

Nopeus on se mitä luvattu ja asiakaspalvelu toimii sujuvasti. Paras palveluntarjoaja Avoimeen kuituun. Tämä kaikki kilpailukykyisellä hinnalla!

Posted on trustmary

Raija Aurakallio

THR Palvelu Oy • Jyväskylä
2 years ago

Seltimil Oy operaattorina vastaa aina asiakkaan puheluihin, eikä viestit mene johonkin puhelinpalveluun, jossa joutuu odottamaan kauan. Apua on aina saatu, kun on tarvittu. Neuvottelut ovat helpompia ja suorempia hoitaa, kun tunnemme Seltimilin henkilökunnan.

Posted on trustmary

Panu Hulkkonen

Hulkkonen Consulting Oy • Jyväskylä
2 years ago

Palvelu nopeaa ja asiallista, myös toimitettu verkkoratkaisu toimii kuten oli odotukset.

Posted on trustmary

Hanna Vänskä

Jyväskylän Autotarvike Oy • Jyväskylä
2 years ago

Asiakaspalvelu ystävällistä ja ammattitaitoista. Aikataulut pitivät ja asiakasta pidettiin kokoaika ajan tasalla missä mennään.

Posted on trustmary

Johannes Karjula

Trustmary Group Oy • Jyväskylä
2 years ago

Seltimil järjesti meille nopeat yhteydet laitteineen nopealla aikataululla. Kaikkiin ongelmatilanteisiin on saatu heti ratkaisu ja aina on löytynyt henkilö auttamaan. Uskallan suositella vilpittömästi!

Posted on trustmary

Aki Hokkanen

Jyväskylä
2 years ago

Todella hyvää palvelua, pari vuotta itse käyttänyt heidän yhteyksiä ja ei mitään moitittavaa +10 hengen toimistossa. Asiakkaisiin ollaan myös yhteydessä ja palvelua parannetaan.

Posted on trustmary

Trustmary is a SaaS tool for gathering reviews and highlighting reviews on your website. You can import reviews to your website from Google, Google Play, Facebook, Tripadvisor, Yelp, Capterra, G2 and spreadsheets.