Rebekka

Helsinki
7 months ago

Kiitoksia erinomaisesta valmennusohjelmasta! Avoin valmennusryhmä avarsi paljon erilaisia näkökulmia johtamiseen. Valmennuksen käytännönläheisyys ja valmentajan ammattitaito ehdotonta plussaa.

Jukka-Pekka Kuokkanen

Parkinmäen Palvelutalo Oy • Turku
9 months ago

Työyhteisövalmennus oli taitavasti räätälöity juuri meidän yrityksen tarpeisiin. Toteutus oli erinomainen: kouluttaja sai hienosti syntymään vuorovaikutuksen kaikkien, eri ammattiryhmistä ja koulutustasoilta koottujen osallistujaryhmiemme kanssa. Koulutuksista henkilöstöltä saamamme palaute oli myös poikkeuksellisen kiittävää.

Posted on trustmary

Katariina

Helsinki
1 years ago

Todella avartavat ja hyödylliset coaching keskustelut valmentajan kanssa. Pitkäaikainen kokemus huokuu tekemisestä. Suosittelen lämpimästi koko Master Leader valmennusta kaikille esimiestyössä toimiville. Kokonaisuus yllätti positiivisesti.

Posted on trustmary

Jari Koskinen

Helsinki
1 years ago

Master Leader ohjelma oli todella hyvä kokonaisuus. Antoi selkeän kuvan henkilöjohtamisen vaatimuksista sekä paljon käytännön työkaluja ja toimintamalleja omaan työhön. Tätä voi ehdottomasti suositella muille!

Posted on trustmary

Anna-Sofia Toivonen

Fortum COS • Helsinki
2 years ago

Coaching-tilaisuus oli huumorilla sävytetty, paljon todella mielenkiintoista asiaa ja kouluttaja oli helposti lähestyttävä ja aito.

Posted on trustmary

Roope

2 years ago

Valmennustilaisuus oli todella innostava ja ajatuksia avartava. Valmentaja osasi pitää mielenkiinnon yllä läpi valmennuksen ja sai asiat rullaamaan hyvin. Tätä suosittelee kyllä mielellään muille.

Posted on trustmary

Hanna Korpela

Harva Marketing Oy • Helsinki
2 years ago

Osallistuin Master Leader -ohjelmaan syksyllä 2020. Kokonaisuus oli erittäin opettavainen ja antoi paljon eväitä työelämään ja oman toiminnan kehittämiseen. Hannu on erittäin asianosaava ja innostava valmentaja, joka ottaa yksilöt ja ryhmän dynamiikan huomioon valmennuspäivissä. Suosittelen lämpimästi tätä valmennuskokonaisuutta kaikille, jotka haluavat antaa itsestään enemmän esimiehenä ja ymmärtää työntekijöiden yksilöllisiä tarpeita työelämässä.

Posted on trustmary

Santra Bernitz

LämpöYkkönen Oy • Jyväskylä
3 years ago

Analyysi oli helppo toteuttaa netissä. Ja todella mielenkiintoinen analyysi loppupeleissä olikin. Paljon hyödyllistä tietoa ja apuja tulevaan. Sain myös omaan käyttäytymismalliin perspektiiviä ja ymmärrystä. Hannu Säkkinen oli mahtava, kertoi erittäin asiantuntevasti ja mielenkiintoisesti asioista, hyvä esiintyjä. Itse, kun ei paikalla jaksa pysyä ja kuunnella, niin tässä tehtiin poikkeus :D

Posted on trustmary

Pekka

3 years ago

Valmentajan ammattitaito ja asenne teki hyvän vaikutuksen. Hyvin käytännönläheinen valmennus, josta pystyy viemään asioita käytäntöön.

Posted on trustmary

Terhi Rasku

OK Perintä • vaasa
4 years ago

Analyysin vastausten läpikäynti prosessi oli mielestäni todella hyvä. Ensin saatiin tietoa yleisellä tasolla, mitä koko disc tarkoittaa ja sen jälkeen kuinka tuloksia tulisi lukea ja ymmärtää. Oli todella hienoa, että ehdittin vielä käydä läpi lyhyesti tuloksia henkilökohtaisella tasolla henkilöittäin. Tämä kierros toi paljon lisäymmärrystä kollegoiden toimintatavoista ja käyttäytymisestä. Ilmapiiri tilaisuudessa oli rento ja miellyttävä. Hannun esitystapa oli juuri oikeanlainen tämän porukan kanssa toimimiseen. Kiva juttu oli myös se, että hän käytti paljon konkreettisia esimerkkejä ja pisti itsensä likoon tuomalla esille myös oman analyysinsa tuloksia. Kokonaisuutena todella onnistunut koulutuspäivä. Isot kiitokset!

Posted on trustmary

Päivi Isomöttönen

OK Perintä Oy • Vaasa
4 years ago

Hyvä luennoitsija: selkeä, hauska, piti yllä tunnelman ja tekemisen meinigin koko päivän ajan. Selkeä materiaali Hyvä valmistautuminen tilaisuuteen

Posted on trustmary

Susanna

Tampere
4 years ago

Käytännönläheinen ja innostava valmennus.

Posted on trustmary

Riina

Helsinki
4 years ago

Valmennus oli innostava ja siitä sai käytännön työkaluja.

Posted on trustmary

Jarkko Pitkälä

4 years ago

Hannun esitys ei jättänyt ketään kylmäksi. Analyysien jälkeen saatiin loistavat keskustelut työporukan kanssa. On erinomaisen tärkeää osata kommunikoida muiden ihmisten kanssa. Mutta ennenkaikkea on tärkeää ymmärtää niitä, joiden kanssa tehdään päivittäin töitä. 6/5 Jarko Pitkälä Meknia Oy

Posted on trustmary

Trustmary is a SaaS tool for gathering reviews and highlighting reviews on your website. You can import reviews to your website from Google, Google Play, Facebook, Tripadvisor, Yelp, Capterra, G2 and spreadsheets.